Aktuální program naleznete zde.  


Vzdělávací centrum ŠKODA AUTO Na Karmeli 

Na Karmeli 1457
Mladá Boleslav, 293 01 


T: +420 326 823 071
E:  nakarmeli@skoda-auto.cz


Letní pohodu v Mladé Boleslavi zpestří provizorní letní kino, které vznikne v srpnu v atraktivní historické části města Na Karmeli. Letní večery tak mohou nejen Boleslaváci trávit venku a zároveň v kině. Sami navíc rozhodnou o promítaných filmech.

Vzdělávací centrum Škoda Auto Na Karmeli ve spolupráci s Kulturou města Mladá Boleslav připravují na srpen letní kino. Mediálním partnerem akce je web 5plus2.cz. Filmové večery se odehrají v romantickém prostředí klášterní rajské zahrady ve Vzdělávacím centru Na Karmeli, kde se nachází také zrekonstruovaný piaristický klášter a moderní budova vysokoškolského kampusu automobilky. Zahrada navíc nabízí jedinečný výhled na lokalitu pod skálou v okolí řeky Jizery.

„Zajímavostí je, že do 8. července mají možnost o programu promítání rozhodnout samotní diváci. Z osmi předvybraných filmů mohou dát hlas svému favoritovi, kterého budou chtít o filmových středách (7., 14., 21., 28. srpna 2013 od 21 hodin) spatřit,“ řekla Helena Fričová ze Vzdělávacího centra Škoda. 

A z jakých titulů se bude program vybírat? Z českých filmů jsou ve hře snímky Probudím se včera, Kozí příběh, Můj vysvlečenej deník nebo Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka. Ze zahraniční tvorby můžete volit mezi Mamma Mia, Paul, Kung-fu Panda nebo snímkem Ženy sobě.

Hlasovat můžete zde.